UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Fajnie, szkoda tylko mdlejacych żołnierzy. Naliczyłem kilku ale nie byłem od początku. Serio muszą być tak ubrani, nawet w rękawiczki w taką pogodę? Chyba czas na rewizję umundurowania galowego.
  • To jest wojsko a nie szkółka niedzielna wojna pogody nie wybiera
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    17
    4
    JanekMaliniak(2026-08-14)
  • @JanekMaliniak - Zdaje się nie odróżniasz wojny od parady. Takie omdlenia mogły skończyć się tragicznie. Jedno, dwa, no może jacyś słabsi. Ale oni padali jeden po drugim. Zresztą, o ile tam w ogóle byłeś, to stałeś pewnie w cieniu, w t-shircie i krótkich spodenkach...
  • Przeciez to sa zolnierze, nie jakies mami synki.
  • To fakt. Jak oni maja walczyć skoro wystać godziny nie potrafią? Przykry widok i strasznie smutny. Mnie to wojsko dziś mdlejące po prostu strasznie zmartwiło i jego stan fizyczny. Tak też dzisiaj byłem i widziałem na własne oczy mdlejące kobiety i mężczyzn w mundurach. Smutny widok i nie na takie wojsko powinny iść pieniądze podatnika. Straszne z jednej strony. Ale takie są fakty z dzisiejszej imprezy i tez warto o tym rozmawiać i poruszyć ten temat.
  • Znaczna część naszego wojska to osoby ktore troche jakby bawią sie w wojsko. Harcerze. To nie jest zabawa. Tu trzeba byc gotowym na poświęcenie włącznie z tą najwyzsza ofiarą. Skuszeni wysoka pensją mlodzi ludzie idą do armii ale mam wrazenie ze oni myślą ze to jest fajna przygoda
  • Wróg zaatakował słońcem, po godzinie 4 ofiary.
  • @JanekMaliniak - Tylko naprawdę napisałeś, ,WOJSKO, ,to chyba tyle…. do napisania i przekazania tobie chyba wiesz
Reklama