UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Najgorsze jest to że przed tą 1 w nocy jeszcze znajdą się jacyś inteligentni inaczej i przyjdą zrobić zakupy, bo dopiero ogarnęli że są święta...
  • Sytuacja z biedronki: 22:30 wpadam na szybkie zakupy po robocie a tam facet najpierw pyta pracownika gdzie znajdzie kawe, później wraca bo kawy nie znalazł a na końcu pyta którą kawe pani poleci, która najlepsza. Babki zasuwają żeby ogarnąc wszystko do 23 a ten w dyskusje wchodzi o tej godzinie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    2
    shsffjfj(2025-12-22)
  • @shsffjfj - Ale to też jest wina pracowników, bo skoro im to pasuje to siedzą cicho, jeśli by się postawili wszyscy - zwolnili by ich ?? Pracowałem w Lidl - mi to nie odpowiadało, min. traktowanie mnie - i nie pracuję. Tylko to wygląda tak, że w internecie lament, za plecami kierownika lament - na zebraniu z kierownikiem "tak jest Panie kierowniku, super". Kurczę na biedronce świat się nie kończy, na pracy w kołchozie świat się nie kończy. Ja osobiście uważam, że jeśli ktoś jest w pracy tzn. że na tym zarabia i to mu pasuje, a jeśli tak nie jest to jest jego problem a nie mój jako klienta czy kontrahenta.
Reklama