UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jako Elblążanin cieszę się z pozostania w lidze ! Przykro jest kiedy drużyna Ostródy przez finanse musiała zrezygnować z 3 ligi, to jest wielką nie sprawiedliwość dla piłkarzy którzy walczą cały rok o utrzymanie lub dobre miejsce musi z tego powodu ustąpić ! Odczuwam wrażenie że Olimpia celowo gra by nie wejść do pierwszej ligi bo taki sam byłby finał, to oczywiste jak nad dłoni ! Sponsorów brak bo nie mając interesu nie wyłożą swojej kasy, tu nie ma Kuby Błaszczykowskiego ? Szkoda że futbol zniszczyła kasa !!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    43
    3
    ares63(2023-07-04)
  • @ares63 - To nie kasa niszczy futbol, to ludzie pazerni na kasę niszczą piękno sportu, gdyba kasa szła na sport, to ludzie w tym sporcie byliby piękni, ale gdy patrzę na te pazerne gęby zakazane, to wiem, że tak nie jest, bo zawsze brakuje kasy na wypłaty dla zawodnikow
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    0
    Gdzie jest moja kasa(2023-07-05)
  • @Gdzie jest moja kasa - Kasa dla zawodników ? Na tym etapie gry to powinni nosić dresy za swoje a nie jeszcze na kasę liczyć. Potwierdza się fakt że kasa niszczy futbol !
Reklama