UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Z zażenowaniem czytałem tzw opinie pod poprzednim artykułem o tej zawodniczce... polecieliście ostro po bandzie a poziom wypowiedzi był conajmniej żenujący. Padały obraźliwe stwierdzenia, wypowiedzi "znawców" , że jak pojedzie na zawody międzynarodowe to polegnie...a tu niespodzianka 4 świecie , i co ? Cieszycie się jako elblążanie że jest wśród nas zawodniczka światowego formatu, z Elbląga? nie wylewacie kolejny hejt, że brzydka itd... ktoś z Was widział na żywo zawodniczkę bikini fitness, oceniacie zdjęcie, zawodniczki na ostrej formie, odciętej i odwodnionej.... wiecie jak wyglada na żywo.... jak ideał piękna, zgrabne posladki, prosta sylwetka, zdrowe ciało.... to Wy hejterzy jesteście obrzydliwi, to wy macie wielkie brzuchy , obwisłe dupy, cellulit i nadwagę..... to jest obrzydliwe, nie zgrabne ciało , obrzydliwe jest to jak stoicie w kolejce po kebab i obrzydliwe jak wmawiacie sobie że od nowego roku zmieścicie się w spodnie....to jest obrzydliwe i to jak hejtujecie wspaniałą i życzliwą osobę. Wstyd
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    40
    11
    YesMan(2016-12-12)
  • @YesMan - Ale cię poniosło uuuu;) coś musić mieć z Arnoldem w spódnicy wspólnego;)
    4
    1
    Jadźka40(2016-12-12)
  • @YesMan - Ja chodzę na siłownię by spalić jak to opisałeś tłustą du... i spasiony brzuch, jak pokazałam jej fotkę mężowi to powiedział, że mi nie da więcej kasy na karnet, bo nie chce takiej baby w domu. :( Chuda i spalona, kośćmi zęby powybija :(
  • Lepiej bym tego nie ujął.
  • No jasne, że tak powiedział. A co maił powiedzieć, jak zapewne prawdy nie chcesz usłyszeć. Jakby powiedział prawdę to byś się pewnie obraziła na męża i patelnią przez łeb strzeliła. To jak pytanie męża : "Czy uważasz, że mam za małe piersi?" oczekując tylko jednej odpowiedz i takową dostajesz.
    0
    3
    Kroliek(2016-12-13)
Reklama