UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ale dałeś... w pięty mi poszło ciamajdo, znowu się nie podpisałeś, ale ja cię poznam zawsze. Bardzo łatwo cię wyprowadzić z równowagi ciamajdo, a jeżeli chodzi o twoją deklarację... no cóż, jak to sprawdzimy? Teraz będziesz przez cały sezon pisał o zjedzeniu klaskacza, w ubiegłym sezonie pisałeś o czwartym miejscu, ale nie przeprosiłeś, nie napisałeś nawet, że nie miałeś racji. Odpuść więc sobie to trolowanie i hejtowanie, udowodniłeś już niejednokrotnie, że jesteś słaby, piszesz w kółko to samo, obrażasz wszystkich i wszystko, nie podoba ci się Start, nie czytaj, nie oglądaj, nie komentuj, spróbuj to ogarnąć, wiem, że może to być dla ciebie trudne, ale chociaż spróbuj. Dasz radę?
  • Prostaczek i ciamajda z Ciebie. Każdym komentarzem to odawadniasz gościu bez podpisu.
  • Tak przyjęło się ciamajdy jako określenie zespołu. To na pewno.
  • Od kiedy jakiś post podpisałeś? Rezerwuj sobie nicka Klaskacz jak Ci się spodobał i podszywasz się. Piłeczka zwrotna może być taka ze zjesz klaskacz jak nie zdobędą mistrza. Chwytasz ? Żenada post z bykiem typu ""tchurz"" tez Twój dumny z siebie analfabeto. Tak się podpisuj lepiej...
Reklama