UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Od kiedy jakiś post podpisałeś? Rezerwuj sobie nicka Klaskacz jak Ci się spodobał i podszywasz się. Piłeczka zwrotna może być taka ze zjesz klaskacz jak nie zdobędą mistrza. Chwytasz ? Żenada post z bykiem typu ""tchurz"" tez Twój dumny z siebie analfabeto. Tak się podpisuj lepiej...
  • Hahaha, "piłeczka zwrotna", nie wymyślaj i tak zostaniesz ciamajdą, nic na to nie poradzisz. Ciśnienie ci skoczyło, nie denerwuj się tak ciamajdo, radzę ci odpuść i nie ośmieszaj się. BTW "tchurz" nie mój, ale jak to ma w czymś pomóc, biorę to na siebie, lepiej ci? To jak? Wyjaśnisz co z tym czwartym miejscem ciamajdo, czy znowu się zdenerwujesz? Żal mi ciebie... chociaż, właściwie mam to gdzieś, taplaj się w swoim błotku sam ciamajdo.
  • Zmień dealera chłopcze. Gaszę Cię jak zapałkę gaśnicą. Plujesz się i plujesz. Wyjaśnisz jak z tym Mistrzem będzie? Obstawię to w STS już teraz. Na pewno coś mądrego inaczej odpiszesz jak to w rynsztoku bywa.
Reklama