UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zmień dealera chłopcze. Gaszę Cię jak zapałkę gaśnicą. Plujesz się i plujesz. Wyjaśnisz jak z tym Mistrzem będzie? Obstawię to w STS już teraz. Na pewno coś mądrego inaczej odpiszesz jak to w rynsztoku bywa.
  • Dlaczego piszesz do mnie w rodzaju męskim? Masz pewność, że nie jestem dziewczyną? To by dopiero było, nie otrząsnąłbyś się z tej traumy do późnej starości...Dealera nie zmienię, bo go lubię Strażak się znalazł, od gaszenia świeczek, hahaha, ciamajda jesteś i tyle, już tego nie zmienisz. Możesz sobie ujadać, jak zwykle i tak zostaniesz ciamajdą. Tak Cię ponoszą nerwy, że mylą Ci się adwersarze, z mojej strony NIGDY nie padło, że ktokolwiek będzie mistrzem, to jest sport i każdy gra, żeby wygrać. Ogarniasz? Chyba nie, ogólnie ciamajdo, mało ogarniasz. Mimo wszystko, wytłumacz mi, jak było z tym czwartym miejscem? Chyba Cię to przerasta, ciamajdo. Fajna ksywka, dziwię się że jej nie używasz. Jeszcze jedno ciamajdo, trochę inwencji, bo powtarzasz ciągle to samo. Hahaha
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Klaskacz, analfabeta(2017-09-20)
  • @Klaskacz, analfabeta - Pienisz się jakbyś spazmów dostała. Więc chyba jesteś kobietą lub może być znacznie gorzej czujesz się kobietą i chciałbyś być kobietą. Wielu takich widzę na meczach i zawsze zasuwają w koszulkach wątpliwego czerwonego koloru. w Dla Ciebie byłoby lepiej żebyś była kobietą. Po pierwsze od nich nie wymagamy inteligencji a niestety Twoje żałosne posty wskazują na głupotę i chyba masz jakieś przygotowane kopiuj / wklej ciamajdo życiowa. Po drugie lepiej być kobietą niż sflaczałym lalusiem, który myśli, że jest wielkim kibicem ręcznej. No tak na nożną nie przyjęli kibice do młyna to lata na halę;) Klep te swoje hihihi hahaha. Gdyby głupota mogła fruwać latałabyś jak gołębica.
Reklama