UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Na plecach zdolnych uczniów i korepetycjach szkoła robi statystyki zdawalności matury. Nauczyciele dobrze wiedzą, że rodzice i tak na korepetycje dadzą, więc poziom nauki w szkole jest różny. A matura 100%. Oczywiście są nauczyciele z pasją, ale i są z zarzutami o pedofilię. 20-30 lat temu byli nauczyciele z pasją, dziś szkoła idzie na fali dawnych lat. Absolwenci ubiegłych lat wiedzą o czym mowa. Kiedyś nie było korepetycji, a absolwenci to osoby, które osiągnęły sukces. Dziś? No cóż. Hashtagi: #Absolwenttt
  • Skąd się biorą takie bzdury? Szkołę ukończyłam "jakiś czas temu", jak pamiętam korepetycje już wtedy były, ba również sama ich udzielałam, najpierw po koleżeńsku, potem odpłatnie. Na jakiej "fali idzie szkoła"?, nie wiem o czym mowa choć jestem "absolwentką ubiegłych lat". Wszyscy absolwenci osiągnęli sukces? Jaki ty osiągnęłaś/ąłeś sukces? Po sposobie komunikowania się powątpiewam w jakikolwiek. Ci co osiągają sukcesy, byli kiedyś, są teraz i będą w przyszłości. Gdzie jest najwięcej ludzi z zarzutami o pedofilię?
  • pozdrawiam 1975-79
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    syn i wnuk(2025-08-03)
Reklama