UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ta szkoła, ,wyprostowała" Mi rozumek. Dzięki wspaniałym pedagogom, nie tylko nauczycielom ale właśnie pedagogom, mądrym ludziom takim jak Pani Czerska czy też Pan Brzozowski (kontrowersyjny ale super skuteczny) moje życie po ukończeniu szkoły stało się realizacją planów, a nie haosem. Takich mądrych ludzi było tam dużo więcej. To te dwie osoby wywarły największy wpływ na moje późniejsze życie. Ale pamiętam też szkodników takich jak pani W. pani P. Zakochanych w komunie.... Tu zasłona milczenia i wstydu, ich wstydu.
  • Ale mimo starań p. Czerskiej chaos przez samo h.
  • Zgadza się. Nawet najkepszy nauczyciel nie naprawi pewnych błędów. I w tajemnicy powiem ci, że jest jeszcze jedno słowo, które cały czas piszę przez h choć powinno być ch. Ale to pewnie słyszałeś nie raz. Znam sędziego, który pisze piotr przez j oraz lekarza, który jest dyslektykiem obaj są super fachowcami w zawodach. Ale znam też kogoś kto pisze chaos bez błędu i nic więcej.... Taki to świat. Jeszcze raz piękne podziękowania dla pedagogów, którzy potrafili opanować HAOS i pokazali, że każdy może i powinien walczyć o siebie i swoje życie. DZIĘKUJĘ WAM.
Reklama