UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Bul twoje straszenie wojna juz nie działa, Polacy otworzyli oczy, mam nadzieje ze za tydzień w lokalach wyborczych będzie taka sama nienawiść do ciebie jak tu i wszędzie w komentarzach. Ja nie glosowałem z 10 lat ale teraz idę i głosuje na KUKIZA i moja rodzina też, mam nadzieje że w Polsce po 25 latach niewolnictwa i okradania przez postkomunistyczną bandę złodziei w końcu nadejdą wielkie zmiany. Jeżeli nie obalimy Bula to juz nigdy więcej nie pójdę na wybory bo z fałszowaniem nie wygramy. Pamiętajcie hasło tych wyborów - wszystko tylko nie POPIS. P. S. Dawna akcja wyborcza znowu powraca - zabierzcie dowody babciom i dziadkom żeby czasem nie zagłosowali na POPIS tak jak im ogłupiające media wmawiają
  • Zabierzcie dowody babcia i dziadków!!!???? Masz chyba coś z głową. To tobie trzeba zabrać dowód i prawo jazdy jeśli je masz. A może starszym ludziom od razu eutanazję npowinno się postępować.dujesz? Oj nie tak
Reklama