UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wiec jeżeli znasz prawo i potrafisz je egzekwować to dlaczego dajesz się "dymać" na 100 czy 200 złotych jak sam to określiłeś, a później masz do kogoś pretensje? Twój wybór to po co się pultasz niepotrzebnie, że ktoś wyłudza od Ciebie pieniądze? A po co się szarpać dla kilku stów jeżeli Ty zarabiasz tyle, że tego nie odczujesz? A choćby dla zasady, żeby udowodnić swoją niewinność i pokazać innym, że jednak można. A co do tych twoich pomiarów prędkości w deszcz, jakbyś znał ustawę i wiedział jakich uprawnień potrzebuje policjant, żeby w ogóle trzymać w ręku radar to nie on by Cię zmusił do staniecia przed sądem Ale ale Ty jego. Ale skoro nie warto dla 100pln to dalej dawaj się rżnąć na kasę i rozczulać jaka ta policja niedobra...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    Czytelnik*(2016-12-01)
  • Bo zarabiam marne 2 000 z groszem i nie stać mnie na prawników, a przy kontroli jestem sam lub z żoną a jak powiedzieli ich jest dwóch niby obcych sobie. I to ja płacze w internecie? Pisze jak jest. A płakać to policjabt płacze w art. że mu emeryturkę okroją. I dla czego nie "walcze",o te 100 czy 200 zł napisałem wyżej, ale może racja trzeba udowadniać i walczyć ze świniami.
Reklama