UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Rozmawiać? Myślę że nie ma o czym. Pora aby prezydent wraz z zastępcami podał się do dymisji. Trzeba wybrać kogoś nowego odpowiedzialnego i zamiast rozmawiać i trzaskać zdjęcia ze sztabem emerytów jak siedzą przy stole jedząc ciastka i piją kawę za nasze pieniądze to przyjdzie wreszcie ekipa która zacznie działać. Elblążanie żądają także zmiany dyrektor szpitala wraz z zastępcami. Póki co oglądamy tylko kurczowo trzymających się stołków POwcow. Dość już tego dziadostwa proszę państwa. Miejcie odrobinę honoru i podajcie się do dymisji dla dobra miasta.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    13
    9
    Jawamwojtaniewybierałem(2025-09-19)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - "Trzeba wybrać kogoś nowego odpowiedzialnego i zamiast rozmawiać" - Oczywiście, oszusta z PIS, już lecę głosować, już!
  • @Jawamwojtaniewybierałem - ty się nie wypowiadaj w imieniu elblążan macicielu i fanie referendum-nikt cie o to nie prosił.....
  • Jawamwojtaniewybierałem ma rację. Przyznaj że większych nieudaczników niż ci obecni to dawno nie było. No może jeszcze ta odeolana klika nieudaczników z lat 2010-2013.Cześć z nich to ta obecna ekipa szkodników. Powiem krótko gorzej być nie może.
  • @Lolka - Ooo. Republika w główce namieszała?
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Masz rację -dość już tego dziadostwa -polexit i pis -won
  • @Lolka - Nie graj komedii chłopie komentujesz własny post towarzyszu polexit. płacą za to dodatkowo?
  • Polexit? Jestem za! Polexit i niemieccy agenci typu tusk i platforma obywatelska z Polski won. Słuszne zauważyłeś pilną potrzebę polexitu. Cieszy to że coraz więcej świadomych Polaków chce polexitu. Brawo.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    Jawamwojtaniewybierałem(2025-09-20)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Won to możesz swoim koleżkom powiedzieć, jeśli zbyt długo piją w twojej norze.
Reklama