UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • i znów enigmatycznie Urząd Miasta na ile była ubezpieczona i od czego hala. Jaka firma ochraniała obiekt i w ile osób, czy pracownicy ochrony mieli licencje, czy byli to ludzie z orzeczeniem, bo taniej. Czy zniszczony ruchomy sprzęt powinien być w tej hali parkowany. Jakie było stężenie substancji trujących w feralną noc w Rubnie pomiar. Jeśli przekraczały normy, dlaczego nie zostali ewakuowani, dlaczego nie ma dokad? Afera CPK mnie nie interesuje, bo firma która to kupiła sponsorowała Campus Rafała T. Hashtagi: #Nieglosowalemnarafalaczajkowskiegoiniebede
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    17
    23
    jestem z miasta(2025-10-28)
  • @jestem z miasta - Dla miasta wydarzyła się wielka tragedia, a jedyne co ty potrafisz zrobić w tym temacie, to nadal polityczne jątrzenie, bo już oficjalnie przyznałeś, że większy problem masz z tym, że twoi pisowcy nie są u koryta. Tobie w ogóle nie zależy na dobru miasta i mieszkańców, a jedynie na sianiu politycznego fermentu z ramienia pisu. Brzydzę się takimi jak ty. TFU!!!
    31
    28
    KapitanSzyderca(2025-10-28)
  • @jestem z miasta - już poujadałes sobie?a teraz w poczuciu"dobrze spełnionego obowiązku"siusiu, paciorek i spać
    17
    5
    frodo(2025-10-28)
  • @KapitanSzyderca - ha ha, ten co nie jątrzy.... uuuu aaaaa
  • @jestem z miasta - Zamilcz młokosie zrobiony na kokosie.
  • @jestem z miasta - Dawtona to nie jest firma która kupiła działkę. Działkę kupił jeden z prezesów w tej spółce jako osoba prywatna dla siebie a nie dla firmy. Firma nie ma w tym żadnych udziałów ani nie zabiegala o jej kupno. Przeczytaj oficjalne oświadczenie Dawtona. Dawtona jak każda firma ma prawo w tym kraju legalnie sponsorować różne iwenty także polityczne jak i wpłacać na kampanię wyborczą tej czy innej partii. PiS to stan umysłu.
  • @KapitanSzyderca - Masz 100% racji. Pozdrawiam
  • @KapitanSzyderca - nic nie napisałem, że głosuje na PiS. Jako podatnik tego miasta, mam prawo wiedzieć. Pełna zgoda tragedia, ale czy musiało do niej dość, a jak już doszło dlaczego takie straty. Rozumiem jest Pan zafascynowany Panem Miissanem, osobiście nie mam nic do tego Pana, ale we władzach Elbląga jest od 2013 roku. Co do brzydzę się itd. słabe to, ale to znak pełnych miłości i serduszka w klapie Dla przypomnienia ten co kupił tereny CPK sponsoruje również campusy Rafała Czajkowskiego, więc? siej sobie co Pan chce. Taka komusza trochę Pana narracja jedna władza, jeden wódz jedna racja. Hashtagi: #Nieglosowalemnarafalaczajkowskiegoiniebede
    6
    6
    jestem z miasta(2025-10-28)
  • @jestem z miasta - Wiemy tyle, że nic nie wiemy - zasłanianie się tajemnicą, to wygodna zasłona dla tych co nic nie robią albo bardzo niewiele, uczciwość I prawda sama się broni I nikogo nie trzeba ciągnąć za język, tylko nieporadni kłamią tuszują swoje błędy, bo są nieporadni i trzymają się stołków nadanych przez swoich kolesi.
    1
    3
    Komusza rutyna(2025-10-29)
  • @Komusza rutyna - Wiesz co to jest "tajemnica handlowa"? To taki zapis w każdej NIEstandardowej umowie, negocjowanej indywidualnie, w tym ubezpieczeniowej również. Nigdy nie poznamy kwoty na jaką była ubezpieczona sortownia, bo jest to objęte TAJEMNICĄ HANDLOWĄ, a ujawnienie takich informacji niesie za sobą prawne i bolesne finansowo konsekwencje.
    0
    2
    KapitanSzyderca(2025-10-29)
  • @KapitanSzyderca - Już twój wpis jest jątrzeniem i sianiem nienawiści.
Reklama