UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • do"kasias. " powiem tak z tego co mi wiadomo to miejsca parkingowe na osiedlach robi się dla mieszkańców anie dla bandy baranów którym szkoda wrzucić złotówkę do parkomatu lepiej zastawić komuś miejsce bo mieszkańcy nie muszą parkować tylko jak już wyżej wspomniałem jakiś baran musi mieć wszędzie miejsce parkingowe bo jest najważniejszy jak masz problem ze szlabanem to kup sobie hulajnogę wszędzie wiedziesz gwarantuję ci to szlabany mu przeszkadzają od szlabanu i od mącznej z daleka. Pępek świata powinni to miasto zrównać z ziemia odbudować na nowo może wtedy zamieszkają tu normalni ludzie a nie barny z drobnymi wyjątkami
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    4
    KAMILL(2015-05-06)
  • szczerze to uwazam Pana komentarz za chamski i nie na miejscu. nie zal mi wrzucic tej zlotowki ale tak sie zlozylo ze mam 3 dzieci w przedszkolu na Macznej, generalnie potrzebuje wjazdu na 10 minut z rana i 10 po poludniu. nie blokuje miejsc parkingowych caly dzien ale tez uwazam ze to nie fair ze codziennie ta zlotowke musze wrzucac. I nie mam hulajnogi z miejscem dla trojki dzieci. a baranstwem czy moze buractwem to pan sie popisal
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    kasias.(2015-05-07)
  • auto można zostawić kolo tunelu na 1go maja przejść przez tunel odprowadzić dzieciaki i po kłopocie parkomaty sa od dziewiątej czynne i nie trzeba wjeżdżać pod samą furtkę jak ktoś chcę to szlaban mu nie wadzi a spacer to zdrowie i przypominam że nie tylko na mącznej jest szlaban tak dla rozjaśnienia
Reklama