UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A moim zdaniem jest drogo i dlatego mało ludzi a dzisiejsza pogoda tylko dobije sklepikarzy. Nie udał się jarmark. Wyczerpała się już ta formuła pajdy ze smalcem za 10 złotych. Pajda powinna kosztować 7 złotych a tak to każą sobie taka pajdę na pół kroić i maja wtedy dwie pajdy na parę. Pan gospodarz miasta zamiast zająć się realnie wejściem Elbląga do metropolii Gdańskiej umywa dziś ręce i nic nie zamierza z tym robić więc niech nikt się nie dziwi że taki Jarmark Dominikański odwiedzają tłumy a w Elblągu tylko garstka miejscowych. To jest ta właśnie przepaść której Elbląg a raczej pan gospodarz nie zamierza w ogóle zasypywać. Szkoda bo Elbląg powinien i ma szansę być drugim Gdańskiem północy ale nigdy już nim nie będzie z takim podejściem. Jednym słowem marazm jak był to jest i będzie.
  • Może ty spróbujesz zasypać tę przepaść, albo przynajmniej rozpocznij "nową formułę pajdy chleba ze smalcem za 7 zł. "
  • A to ja obiecuje gruszki na wierzbie czy ci decydenci na których oddajemy swoje glosy i powierzamy im właśnie takie a nie inne zadania. To że się z nich nikt nigdy nie wywiązuje to już zdążyliśmy się przyzwyczaić. Moim i naszym zadaniem jest ich recenzowanie i patrzenie na ręce oraz rozliczać z ich niezrealizowanych zadań. Mnie stać na chleb nie tylko ze smalcem ale to już jest tylko moja i wyłącznie moja własna zasługa że pracuje i nie patrzę już na te wszystkie ich kiełbasy wyborcze. Mam tylko nadzieję że jej dożyję kiedy politycy nie będą już nas karmić tylko i wyłącznie samymi kłamstwami i to z każdej strony sceny politycznej. Zresztą na co ja liczę? Niedoczekanie moje.
  • Grunt, ze mogą się polansować!
  • Coś ciebie zżera, cały ten wywód nie na temat, lubisz sobie tak poklepać bez sensu? Może idź do kolegów, czy piaskownica za daleko?
  • Piaskownica powiadasz i jak widzisz jest wymowna skoro o niej piszesz i do niej dążysz. Tak z tej piaskownicy chleba nie będzie. I może jest to najlepsza puenta tej rozmowy.
  • Slifek by za to zrobił fszystko super, na pokaz dla niechcących pracować za głosy, zrobił by wszystko
  • "Piaskownica jest wymowna" i to jest puenta, to naprawdę poziom dzieci z piaskownicy. Gdzie napisałam, że dążę do piaskownicy?
  • Ty w niej jesteś a nie że do niej dążysz. Czytaj ze zrozumieniem a nie tylko od cczapy.
Reklama