UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Pani "Czytelniczka"albo na emeryturze esbeckiej (co by tłumaczyło skłonność do donosów)albo bezrobotna albo zwyczajnie trzepnięta, skoro kontroluje co kilka godzin czystość w sklepie. Przykłada się bardziej od Sanepidu. I mnie nie raz zdarzyło się znaleźć robaki w ryżu i mące (Kaufland), a w Carrefourze znalazłam robaki w kocim żwirku z kukurydzy. Takie "kwiatki"zgłasza się do obsługi, która reaguje bardziej lub mniej energicznie, bo - co trzeba zrozumieć- ci ludzie zapierdzielają w tych supermarketach na wysokości lamperii i nie zawsze nadążają ze wszystkim. Trochę empatii "Czytelniczko". Nie bardzo też rozumiem całe zamieszanie, skoro ostatecznie towar usunięto, o całym zajściu wie dyrektor sklepu i Sanepid, a "Czytelniczka"została przeproszona i dostała bon upominkowy. Ale nie! To jeszcze za mało - trzeba kręcić aferę w lokalnej prasie. .. Ech, ci ludzie. ..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    19
    tak to bywa na zakupach(2021-07-14)
  • @tak to bywa na zakupach - Widocznie lubisz robaki. Smacznego
  • @tak to bywa na zakupach - Ty też zapewne jesteś na emeryturze tylko, że śmieciowej lub pracownikiem sklepu - totalnym leniwcem i fleja, któremu nie chce się sprzatac i uważa, że kilka robaków w kaszy to doskonały bonus dla klienta. A fe!!!!
  • @tak to bywa na zakupach - Popieram w 100%. Pani chciała zaistnieć w mediach, bo zwyczajniej się nudzi. Teraz nie raz znalazłem robaki w kaszy. I afery nie kręciłem. ALe trzeba mieć coś, żeby zaraz media informować. Trzeba było TVP zawołać!!
Reklama