UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jak widzę, nic się nie zmieniło :) Trole trolują, a zawistnicy szerzą zawiść. Obsługa biura nieruchomości daje nam bezpieczeństwo udanej i BEZPIECZNEJ transakcji. Nie wiem jak wy, ale jak ja kupowałem swoje mieszkanie z tą firmą to byłem niesamowicie zaskoczony ilością rzeczy które mi sprawdzili przed zakupem! Z dwóch mieszkań to wręcz radzili mi się wycofać z racji niepewnej sytuacji prawnej! Janusze i Grażyny, przy zakupie swojego wymarzonego passeratti chodzicie, kopiecie w koła z laczka kubota i szukacie usterek itp. itd. a przy zakupie mieszkania w waszym mniemaniu wystarczy napisać na kolanie umowę przedwstępną ściągnięta ze wzorca z internetu? A później płacz i zgrzyt zębami :) HA HA HA
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    2
    HAHAHA(2019-01-15)
  • No to super,ze odradzali Ci kupno dwoch mieszkan,bo była niepewna sytuacja prawna. Tylko,ze zaprzeczaja sami sobie,bo napewno te mieszkania były w ich ofercie. Takze sami sobie robicie zła kryptoreklame takimi wpisami.
    0
    1
    stwierdzający fakt(2019-01-15)
  • @stwierdzający fakt - I tu się mylisz! Były to mieszkania innej agencji nieruchomości na które się napaliłem, a jak co do czego miało dojść to zaczęły wychodzić zadłużenia, brak współwłaściciela itp. Ale co ja tam wiem;)
    1
    0
    HAHAHA(2019-01-16)