UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • "Nieruchomość zabudowana jest budynkiem mieszkalnym wielorodzinnym w złym stanie technicznym, w którym znajdują się mieszkania komunalne i socjalne. Budynek jest administrowany przez Zarząd Budynków Komunalnych". Mam pytanie. Dlaczego ZBK tak administruje nieruchomością, że dopuszcza do spadku jej wartości i doprowadza do złego stanu technicznego? Ktoś chyba za to beknie, tak?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    4
    BoTAK!(2025-10-28)
  • @BoTAK! - O stan techniczny zapytaj ludzi którzy tam mieszkają. Zbk o ile wiem nie dewastuje budynków.
  • @BoTAK! - Bo to najemcy są zobowiązani do utrzymywania lokali mieszkalnych w należytym stanie, przeprowadzać bieżące naprawy, konserwacje itp, ale skoro tam mieszkają tylko, albo w przeważającej większości roszczeniowcy to czego Ty chcesz ? Ja wynajmując mieszkanie płacę składkę na fundusz remontowy, a takie roszczeniowe towarzystwo nigdzie nie pracujące z wyboru, tylko żąda, żąda i żąda. Samo nic sie nie dewastuje.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    pacjent(2025-10-29)
Reklama