To nie chodzi tylko o umiejętności jazdy. Na tym własnie skrzyrzowaniu jest w określonych porach niezwykle trudno skręcić w lewo. Wie o tym każdy kto tamtędy często podróżuje. Brak policji aby regulować ruchem jest podstawową przyczyną, póki to niebezpieczne skrzyżowanie nie zostanie zmodernizowane. Policja boi się takiej pracy, która jest niebezpieczna również dla kierującego. Lepiej i łatwiej przyjechać na gotowe i wykazać się mandatem, punktami itd. Nie tędy droga panowie Policjanci, płacimy Wam i wymagamy.
Niestety nie mogę się z tym zgodzić. Fakt, że trudno tam skręcić nie zwalnia z myślenia. Tylko brawura i egoizm sprawia, że nie będziesz czekał bo i po co. Przecież ja jestem najważniejszy. Ty musisz poczekać, mi się zawsze spieszy, tobie nie, zresztą jak można jeździć tak wolno. Itak dalej, i tak dalej... A policja przydałaby się wszędzie, pomimo wypadków i wysokich mandatów i tak jeździmy jak szaleni. To naprawdę jest szaleństwo, nie można nawet zwrócić uwagi bo to nie na miejscu.