UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Na marsz poszedłem z ciekawosci, akurat nic innego się w mieście nie działo. Ani ja nie jestem homo, ani w życiu nikogo takiego nie poznałem, a przynajmniej żaden ze znajomych się nie ujawnił. Ale marsz był też w imieniu starych, bezdomnych itp wiec uznałem że warto. Marsz przyjemny, atmosfera spoko. Było, na oko ze 100-140 ludzi. Do tego ponad 100 policjantów z 20-30 wozami. Dziwnie się szło opłotkami po Zatorzu, bo niewielu tam ludzi. Beka była z 15-20 nygusów którzy przyszli pokrzyczeć. Wszyscy na czarno, wiek 18-25,język i zachowanie mocno prostackie. Uczestnicy marszu wyglądali raczej jak normalni zróżnicowani ludzie, a ci przeszkadzacze jak homo-margines, grupa jednolitych facetów, bez 1 kobiety, a na pewno żaden nie miał dzieci ani rodziny o których pokrzykiwali. I słabiaki na sam widok policji zmiekli i szybko się zmyli. Ciekawe czemu w sobotę nie przyszli na manifestacje zgodne z ich mentalnością. Sukces w porównaniu z sobotnią żenadą
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    99
    113
    jan fasola(2019-09-29)
  • @jan fasola - No to niezła fantazja cię poniosła. .. .. jaśko. .. .. Ale wpis, redaktorsko, niezły. .. .; ) (puk puk, kto tam?)
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    18
    9
    marekzegarek(2019-09-29)
  • @jan fasola - to kibole olimpii
  • to oni właśnie powinni ponosić koszty związane z obstawą bo ewidentnie widać że gdyby nie było mundurowych to by zaatakowali demonstrujących, widać ich, więc do odpowiedzialności ich pociągnąć.
Reklama