UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Prostactwo na Zatorzu totalne. Jak można oszpecić nowe elewacje jakimiś chorymi napisami? Ogarnijcie się ludzie. Ruszcie tyłki poza Elbląg i zobaczcie jak żyją ludzie na świecie, każdy ma w nosie, kto z kim i dlaczego i po co. Cieszę się, że marsz w końcu trafił do Elbląga, może wielu ukrywających się ludzi w tym mieście, będzie w stanie przyznać się przed sobą i najbliższymi, jacy są, a nie żyć w kłamstwie całe życie. Geje i lesbijki z Elbląga nie wyszli, bo to coś nowego w tym mieście i potrzebowali zapewne impulsu. Jestem pewien, że w następnym roku będzie więcej ludzi.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    29
    Ben66(2019-09-29)
  • RobertKoliński @Ben66 - Akurat tu nie posądzałbym Zatorzaków o ten wandalizm, bo tam też mieszkają normalni ludzie, jak wszędzie - na moje, to zrobiły oszołomy spoza dzielnicy, podjudzone głupawą propagandą, bo nikt normalny swojego świeżo wyremontowanego domu nie mazałby sprajem jakimiś idiotyzmami; gdyby lokalsi zobaczyli, że ktoś im dom nazi-bredniami "przyozdabia", to długo na karę by nie czekał, wiem co mówię, to charakterna dzielnica jest; Hashtagi: #psychoprawica,#RozumieGdzieJestes
    6
    13
    RobertKoliński(2019-09-29)
  • @Ben66 - Jesteś pewien czy masz nadzieję? Ja mam nadzieję że w przyszłym roku nie będzie takiego marszu ani żadnych innych bo tylko utrudnienia w ruchu no i koszty dla miasta, pożytku żadnego.
    10
    2
    Paralityk(2019-09-30)
  • Geje i lesbijki na takie szopki nie chodzą. To typowe marsze lewactwa.
Reklama