UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To dobrze, że tyle ludzi się martwi o tą tymczasiwą przeprawę, - inżynier emeryt martwi się czy płyta wytrzyma, czy nie znajdzie się tam jakaś zbłąkana ciężarówka, wszystko jest możliwe i niezbadane są wyroki niebios i choć nasz Prymas Tysiąclecia będzie patronował to zadanie to czujność inżyniera jest jak najbardziej wskazana, a to że most tymczasowy za niski o metr, no i że Most Niski zaježdżą na śmierć i znowu słynną kostkę trzeba za ponad pół mln remontować, a przecież možna ją w tani sposób zabezpieczyć wykładając chodniki gumowe, lub najlepsze są taśmy z taśmociągów ( mogą być zużyte). Co będzie z przesiadkami? - dla mnie te 150m to nie lada wyczyn, nie wiem czy dam radę równo ze zdrowymi dotrzeć w tym samym czasie, - czy będą jakieś wózki? - i czy ktoś o tym pomyślał?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    6
    Staruszek portier.(2026-08-28)
  • @Staruszek portier. - Dziadek siedz w domu i nie zawracaj gitary, pilnuj lepiej skarpet, - widzisz inżynier emeryt siedzi w domu i myśli i nie wiem czy się zdecyduje przejechać przez ten tymczasowy - sam sobie posiał ziarno niepewności. Ja tam nie pękam będę..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    Pierwszy(2026-08-29)
Reklama