UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Będę wiecznie się lansować, pląsać, hasać, lawirować, I wiedz drogi mi kolego -brak mi wstydu, lecz me EGO, każe bym wciąż Napierała, pajacować nie przestała...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    17
    Kahuha(2024-09-27)
  • @Kahuha - To jak wszyscy w uśmiechniętej Polsce.
  • Dużo lepsza jest uśmiechnięta od tej cwanej przez 8 lat. wybieram uśmiech. a paliwo już poniżej 6 zł trolle :)
  • @Kahuha - Ma Pani/Pan jakieś kompleksy? Może czas wyciągnąć kija z... ? Czy Pani/Pan jest naprawdę takim szarakiem, że przeszkadza Pani/Panu to, że ktoś ma inny pomysł na siebie? Co w tym złego? Nawet jeżeli ktoś hasa, pląsa, a nawet się lansuje, a przy tym nikomu nie robi krzywdy, to co w tym złego? Czy wszystko musi mieć ramy, które Pani/Pan ustala? Brawo dla Pani z przedweekendowych filmików, Tak trzymać i nie przejmować się malkontentami!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    1
    Profesor Ciekawski(2024-09-27)
  • @Kahuha - Zazdrość, czy inne przesłanki skłoniły Cię do napisania tego komentarza?
  • Paliwo poniżej 6 zł a mi czynsz podnieśli na Zawadzie o 80zł miesięcznie i o 27% wodę. Wsadz sobie to paliwo w kieszeń. Ja się nie uśmiecham.
Reklama