UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • jakie wałki? kogo masz na mysli? widziałeś coś? czy tylko w tv i internecie zobaczyłeś? kto co zrobił? propaganda jednych na druch. ic hdalej patrz w swoją propagandową tv i bedziesz zadowolony. mnie nie zmienisz, mam swoje twarde poglady, zadna ściema mnie nie pokona! Karol Nawrocki wygra a propaganda tv ktoa "mega sensację" wynalazła buhaha to bzdura, a co z kamienicami w wawie, wywwalanie ludzi? to są fakty i opinie ludzi. pewnie sami się spalą jak inna; )
  • @jakie walki- pewnie masz morale takie samo, jak Nawrocki, najważniejsza jest kasa. Jak można oddać głos na kogoś, kto kłamie, kręci i nie ma własnego zdania i rozumu.
  • To dlaczego Nawrocki w trybie wyborczym nie zgłosił sprawy do prokuratury?. Jeżeli jest czysty, to tylko na jego korzyść. Dość ciemnoty w tym kraju. Potrzebujemy ludzi czystych. I nie związanych z układami. Niestety żaden z kandydatów nie spełnia tych oczekiwań.
  • Czyli jak Rafałek?
  • Masz na myśli Trzaskowskiego, który z lewicowego nagle na potrzeby wyborów stał się prawicowy? On już krzyży nie ściąga że ścian, on już prawie na kolanach do Częstochowy idzie. Haha. Zresztą codziennie snuje inne opowieści, on codziennie ma inny przekaz. Jak to mówią dla każdego coś innego. Tylko czy ktoś mądry w to wierzy? Jego się już słuchać nie da. On tylko gada o tej kawalerce co to Nawrocki miał zabrać temu starszemu człowiekowi. A to wszystko ściema. Nawrocki wytłumaczył jak było. A jak Trzaskowski wytłumaczył, to że brał udział w aferze z tymi kamienicami, jak ludzi z mieszkan wyrzucano.
Reklama