UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • odwracanie uwagi od zadłużonych po uszy szpitali, brakujących miliardów na NFZ, PRZEKŁADANIE OPERACJI CZYLI ŻYCIE PRZESTAJE BYC WARTOŚCIA NADRZĘDNĄ, FATALNY STAN EDUKACJI ! Ziobro to temat odwracający uwagę od tego co się wali i nad czym nie zapanowali i nie maja pomysłu ani środków na poprawę ! niech sobie sąd ocenia wartość dowodów, a reszta niech pokaże co potrafi naprawiając sprawy najważniejsze dla ludzi czyli zdrowie, edukację i warunki życia bo do osądzania i czerpania satysfakcji z wsadzania kogoś za kraty są pierwsi ! dziwić się można społeczeństwu, że daje się na nabierać i emocjonować zabawą politykierów marnej już jakości, a zapominają o tym co ważne dla nich do prowadzenia normalnej egzystencji
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    13
    tematy zastępcze!(2025-11-06)
  • MariuszLewandowski-Fc @tematy zastępcze! - Słuszna uwaga tyle że budret jest taki trudny a rzucanie nazwiskami - proste. Ziobro dokonał jednak zdrady stanu - jak dla mnie, Zamiast wprowadzić prosty system matematycznej eliminacji sędziów ktorych wyroki uchylono w 25 % i pozbawiania prawa orzekania sedziów ktorych wyroki SN uznał za wydane z naruszeniem prawa i dyscyplinarnego wydlenia ze stanu każdego kto orzekał w sprawach stwierdzeniem naruszenia art 6 Konwencji przez ETPCZ zaczął tworzyć sąd kapturowy. Za to powienien siedzieć 15 lat bo zamiast naprawiać - niszczył stan śedziowski do reszty, Myslenie odpowiedzialnosci z podporządkowaniem to zasadniczy błąd PISiorków w tym i samego Śliwki który uważą że jak mu się pisze prawdę w oczy to się go obraża a jak on kłamie w żywe oczy to jest ok bo jest posłem. Zobaczymy czyja prawda będzie na wierzchu....
    3
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-07)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Ooooo. Mariusz sie uaktywnil. Bedzie dzis grubooooo
    2
    1
    Kanclerz z kancelarii(2025-11-07)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kanclerz z kancelarii - Wirusówka.... do 11 będziecie narażeni na zarażnie się odwagą wiedzą i zdecydowanymi poglądami.... Grubooo to jest w paru innych sprawach, ,, ,Straż Miejska, ,, ,Aferaz z ZBK którego pracownik usiłał bez mojej zgody wejsć do lokalu i sprawa ze Strażą Miejską której komendant chyba jednak nie bardzo rozumie po co jest na tym stanowisku, ,, ,Moja aktywność to nie tylko komentarze ale nade wszytko setki spraw w tle. Tyle że na opisywanie brak czasu a dziennikrstow zawiesilZarządu Budynków Komunalnych sp. z o. o.w Elblągum na kolu występując własnie przeciwko Śliwce przed wyborami. Myślę że nie będzie Grubo bo pisiorki jednak wiedzą że za szkalowanie mojej osoby czaka ich jak Śliwkę - akt oskarżenia i wstyd. Na argumenty chętnie odpowaiadam ale jakoś po stonie mocherowych beretów za łatwo je zgasić... Najlepszą odpowiedzią na propagandę jest wiedza a nawet ci co mnie nie lubią wiedzą że jak coś pisze to wiem co pisze a wiem sporo, ,, ,Niestety pisiorki zaraz zamilkną
    1
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-11-07)
Reklama