UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • "Serwilizm" to ciągle oczywiście jest, ale w stosunku do olsztyna - no właśnie, skąd ten serwilizm panie prezydencie? "Uważam, że najpierw muszą powstać ścisłe związki funkcjonalne z Trójmiastem" - i co pan robi w tym kierunku? Wszyscy prezydenci podczas kampanii zapewniają współpracę z trójmiastem i nic. Co pan zrobił? "subregion Zalewu Wiślanego" - jakieś konkrety? Czy tylko bzdurne spotkania z których nic nie wynika? Co do tej pory zrobiliście? "Michał Missan po raz kolejny publicznie powiedział, że przynależność Elbląga do metropolii należy zostawić na przyszłość" - to jest jawne wyznanie: "nie chce mi się". Siedzę na stołku, ale nie robię, bo mi się nie chce - dajcie mi spokój. Nawet gdyby Elbląg miał nie dołączyć teraz, to zero jakichkolwiek konsultacji, analizy, bo mi się po prostu nie chce - niech następny się tym zajmie. To miasto jednak zasługuje taki swój los - to nie jest żaden przypadek.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    0
    Laskipaa(2026-09-24)
  • @Laskipaa - słusznie nie chce mu się !!! i radzie miasta też nie chce się !!! 1 raz podjęła temat, dalej cisza !!!
Reklama