UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • "Czemu skupy nie chcą kupić niepryskanego rzepaku? "Myślę, że wiedzą dokładnie o tym, że nie będzie badany, w przeciwnym razie nie mogliby go dalej sprzedać. Badania to u nas raczej bardziej fikcja jak większość rzeczy w Polsce. Mnie nikt nie przekona, że w Polsce żywność jest zdrowa, zresztą mieszkam w pobliżu wsi i widzę na co dzień ile chemii używają rolnicy. Ja powiem szczerze jestem tym przerażony.
  • To jak ten niebadany rzepak czy pszenicę wysyłają do Niemiec, Francji czy Włoch, bo przecież tam idą miliony ton polskiego zboża i rzepaku? A jak uprawiają pszenicę w Niemczech czy we Francji, jak tam zwalczają chwasty w zbożach, bo ja jak tam byłem, to nie wiedziałem, żeby Niemcy ręcznie wyrywali chwasty w zbożach, tylko widziałem jak pryskają pola.
  • Wszędzie Polak potrzebuje nad sobą bata a w szczególności rolnik ! Niech zaczną z całą konsekwencją badać a sam jeden z drugim zobaczysz te zdrowe rzepaku i pszenicę !!!!
Reklama