UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Odpowiedzialna decyzja - oddać zarządzanie schroniskiem dzieciakowi bez doświadczenia i skrajnie nieodpowiedzialnej osobie. Gratuluje zarządowi, widzę w OTOZ bez zmian.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    25
    10
    pajacerka(2025-01-02)
  • MariuszLewandowski-Fc @pajacerka - Decyzja Stowarzyszenia czyli podjęta przez ludzi którzy znają się na rzeczy. Młody nie znaczy głupi a ktoś komu koledzy ufają i jest ich zdaniem kompetentny może się wykazać. Zmiana bez zmiany ? Dziwnie kombinujesz.....
    14
    7
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-02)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Zaufaj ze również wiem co jest na rzeczy i nie sadze żeby koledzy mu ufali. Miałam styczność z tą organizacją, oddziałem w Elblągu jak i z zarządem głównym, i z Patrykiem który chowa swoją prawdziwą twarz pod maską.
    10
    0
    pajacerka(2025-01-02)
  • MariuszLewandowski-Fc @pajacerka - Nie wiem nie znam człowieka. Skoro coś tam nie gra wyślij skargę do Sądy Rejestrowego z wnioskiem o wykreślnie stowarzyszenia z rejestru i to uzasadnij. Albo złóż skargę do Rady Miasta na sposób realizacji zadanie zleconego przez Gminę. Ja się chirurgią plastyczną nie param i nie ma nie w Polsce na tyle długo że nie mogę się tym zająć skutecznie....
    3
    2
  • @MariuszLewandowski-Fc - Zajmij sie lepiej wnukami zamiast kocopoly wypisywac.
    10
    2
    pajacerka(2025-01-02)
  • MariuszLewandowski-Fc @pajacerka - Dobre....
    2
    2
Reklama