UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kiedyś byłem i chciałem koty 2 i osy adoptować ale dziesiątki stron do wypełnienia, jakieś głupie pytania, że psy nie mogą siedzieć w kojcu 8 godz, Chic kojec pokazywałem że ma 10 metrów na 5 i źle A że to że w schronisku siedzą w mniejszych i cały dzień tego Pani kierownik nie widzi Dlatego teraz szukają, bo nie widzą że u siebie w mniejszych siedzą i cały dzień i to jest dobrze Dlatego wolę pojechać do Pasłęka czy wziąć od kogoś niż u Nas bo Pani kierownik widzi i kogoś a nie u siebie
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    22
    17
    Arek 14(2025-09-28)
  • @Arek 14 - I bardzo dobrze, że ci nie dali. Sam se w kojcu mieszkaj Hashtagi: #Xxx
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    17
    10
    Ant123(2025-09-28)
  • @Arek 14 - Może po prostu nie zrozumiała twojego mamrotania.
  • @Arek 14 - szczescie ze ci nie dali zwierzaka
  • @Ant123 - Rozumiesz, że te nieprzygarnięte teraz żyją w kojcach przez 24 godziny na dobę? I tak będą egzystować, aż zdechną.
  • Wam się wydaje że nie ma lepszych domow od was, a jak pracownicy mają wybór to wybierają lepsze domostwa, po to jest ankieta. Jeśli w Pasłęku nikogo nie oceniaja to nie za dobrze o nich świadczy.
Reklama