UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Panie Prezydencie !!! A może by tak przywrócić Górze Chrobrego świetlaną przeszłość całoroczny stok narciarski i stworzyć stok z powierzchnią igielitową, jak np w Szczęśliwicach, Malta Ski, Góra Kamieńska itp. W Elblągu wychowało się setki, jak nie tysiące narciarzy. Wg mnie to byłaby najlepsza całoroczna, trwała i nie droga inwestycja sportowo-rekreacyjna na terenie Elbląga i Polski Północnej ! Nowy basen odkryty - tzw. " sadzawka" to koszty x razy większe, a wykorzystanie przez 2 miesiące ! To szansa dla młodzieży, która coraz bardziej wchodzi w otyłość itp choroby. Panie Prezydencie ! Ma Pan szansę przejść do historii Elbląga ! Proponuję zrobić wycieczką po Polsce po miejscach jakie podałem lub inne, sporządzić biznes plan, wydzierżawić górę inwestorowi i cieszyć się z dobrze wydanych środków. Ps. Nie miałem pojęcia o nartach, ale śp. Prezydent Słonina poparł inicjatywę oddalą, zapaleńcy w czynie społecznym powycinali krzaki, jeden zamechowiec zainstalował wyciąg " wyrwirączka" i tak to się zaczęło...35 lat temu. Teraz piłka po Pana stronie. @ Elbingerer
  • Na sadzawkę było dofinansowanie, jak chcesz igielit to załóż zbiórkę.
Reklama