UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Mi też jest wstyd. Nie chcesz nie pomagaj, ale po co te komentarze.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    3
    dota-031(2018-12-22)
  • @dota-031 - budynek do kogoś należy prawda? więc właściciel mógł go ubezpieczyć. zatem ukry niech skarżą właściciela budynku z powództwa cywilnego. Z tego co wiem, to cała plejada prawników ukraińskich robi teraz na kuchni w studni smaków, to niech im pomogą. .. gdzieś czytałem, że to miasto ma im pomagać, a niby dlaczego z naszych pieniędzy i podatków mamy pomagać gasarbaiterom, czy ktoś pomagał Polakom na emigracji?
    5
    3
    kreciol(2018-12-23)
  • @kreciol - ty polak, a ty byłeś kiedyś na emigracji? tyle jadu i nienawiści do biedaków, którzy muszą harować za granicą, ja byłam i wiem, jak smakuje chleb na obcej ziemi, najgorszemu wrogowi tego nie życzę
  • @katy1 - powiem tak, na szczęście moje wykształcenie i praca pozwala na godziwe życie w Polsce, ale znam wielu Polaków, którzy byli, nie zaznali dobra od miejscowych, dlaczego zatem od nas Polaków wymaga się abyśmy każdemu pomagali, ich wybór, że tu przyjechali znali ryzyko i je podjęli, z mojej strony nie ma żadnego jadu, tylko obiektywnie patrzę na sprawę. ..
    1
    1
    kreciol(2018-12-24)
Reklama