UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jak dla mnie żenada. Żałoba narodowa a oni w tym czasie stroic się, przebierać w fatalaszki i myśleć o pierdolach. Powiem krótko-to nie przystoi, wstyd mi za was.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    22
    114
    Wstyd mi za was(2019-01-20)
  • A co prezydent to rodzina zeby oplakiwac nawet nie z ich miasta ja pietdziele studniowke sie ma raz w zyciu bez przesady
    27
    10
    Wkurzona(2019-01-20)
  • @Wstyd mi za was - Studniówka odbyła się po zakończeniu żałoby narodowej z poszanowaniem dla wydarzeń
  • Żałoba narodowa trwała do 19 tak dla jasności. :) Uczcili pamięc prezydenta. Nie wiem w czym człowieku widzisz problem.
  • Zalosni są Ci którzy dali się wciągnąć w tą całą szopkę. Dlaczego jak zginie policjant ma służbie to nie ma żałoby narodowej
  • Żałoba zakończyła się o 19. Jak nie masz o czymś pojecia to milcz
    24
    2
    Uczennica z zsg(2019-01-20)
  • Żałoba trwała do godziny 19 a studniówka zaczela się o godzinie 20:00 wiec moim zdaniem jak najbardziej mieliśmy prawo zrobić tą studniówkę. Poza tym to nie jest impreza masowa.
  • Bylo po zalobie jakbys nie zauwazyl
    17
    3
    Ktosiek(2019-01-20)
  • Żałoba była do dziewietnastej a Ty nawet do kościoła nie poszedłeś za zmarłego sie pomodlić
    12
    2
    Bocian(2019-01-20)
  • Jaka żałoba ???? Była do godziny 19 studniówkaodbyla się o godzinie 20.
  • Studniówka rozpoczęła się o godz 20. Żałoba obowiązywała do 19
    7
    1
    Matka maturzysty(2019-01-20)
  • @Wstyd mi za was - brawo uczniowie, żałoba była do 19,studniówka jest raz w życiu. i moim zdaniem nic się nie stało. !!!
  • @Wstyd mi za was - Nie powiem, lecz napiszę: Żałosne jest narzucanie innym retoryki mocno naciąganej martyrologi poprzez szantaż emocjonalny. Cisza była bardzo na wyrost, w ostatnich latach odeszli więksi od niego i jakoś nie organizowano takich akcji jak teraz. Nawet jeśli ktoś ma inne zdanie, to studniówka jest imprezą zamkniętą i jej cisza narodowa nie dotyczy. Zastosowali minutę ciszy, chociaż nie musieli. Zachowali się najlepiej jak było można. Bez nieszczerej "empatii" na pokaz, ale z klasą. Chyba jako jedyni w tym czerwonym mieście. ..
  • @VN - Mój Boże! Ileż tu określeń: 'mocno naciągana martyrologia", "szantaż emocjonalny", " cisza na wyrost", " nieszczera empatia", "czerwone miasto". A wystarczyło po prostu napisać: jest to po prostu wyraz wrażliwości, kultury i szacunku wobec tragedii. Albo się to ma, albo się tego nie ma.
  • Drogi Panie/Droga Pani przypominam że żałoba narodowa trwała do godziny 19 A studniówka rozpoczęła się o godzinie 20 więc proszę na to zwrócić uwagę proszę zwrócić uwagę również na to że to nie była impreza masowa A ta żałoba dotyczyła bardziej imprez masowych jak to Prezydent powiedział....
  • A co mieli zrobic? :) wiekszosc cale zycie na to czekala ;) mieli chwile ciszy w zalobie? Mieli. Wiec w czym problem
    0
    0
    :))))))(2019-02-17)
Reklama