UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • mundur wojskowy budzi szacunek. .. hahahahahaha banda nierobów i nieudaczników. Wojsko? czy może najemnicy. Gdzie są kiedy dotknie nas klęska żywiołowa? Albo w kapciach w domciu albo w kościele na mszy, bo nie przypominam sobie żeby gdzieś pomagali. Kiedy w końcu odbierze się i przywileje?? Wojsko to było przed 89r. Wtedy pamiętam że służyli społeczeństwu.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    22
    47
    observator(2017-08-15)
  • Zapraszam do służby pokażesz jaki jesteś twardy ;) Znawcy, których pojęcie o wojsku skończyło się na żałosnej służbie zasadniczej, gdzie jedyne na czym się znaliscie to patologia, picie wódy i bezmyślne przytakiwanie. Trochę się pozmieniało, ale i tak trzeba zaświecić i powiedzieć "Kiedyś to było wojsko" prawda ?
    13
    4
    Gość 2(2017-08-15)
  • @Gość 2 - Zapraszasz do służby??? Nie rozśmieszaj mnie. Co ty wiesz o służbie zasadniczej? Jeśli jesteś trepem to nie sprowadzisz mnie w dyskusji do twojego bardzo niskiego poziomu, ponieważ z pewnością byś mnie pokonał swoim doświadczeniem :D
    0
    0
    observator(2017-08-17)
Reklama