UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • .. rytel. .43 ty pewnie nawet w przedszkolu nie byłeś nie mówiąc już o wojsku
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    5
    lalkaaaaaaa(2017-08-15)
  • @lalkaaaaaaa - Misiu wyobraź sobie że nie byłem w przedszkolu - bo byłem na tyle inteligentny by pójść od razu do zerówki :) to po pierwsze - a po drugie - koleś - ja jestem po SChWŁ w Legnicy (tzw łączność ) czyli dla ciebie żebyś zrozumiał tzw ti ti ta ta - ( kumasz kolo ? ) kończyłem ją w 96 roku ale pamiętam wojo sprzed 89 - wtedy choć to ruski na nas łapę trzymało ale szwej budził respekt - oj budził - a dziś ? przedszkole i burdel na kółkach - kiedyś szwej dostawał w 4 litery aż miło było i była pewność że stając na przeciwko wroga nie zawaha się nacisnąć cyngiel - a dziś - patrz na te wystraszone młode mordki i te spaśluny które mają swoje 5 min bo Antosiowi są potrzebni a tak naprawdę godność żołnierza jest szmacona choćby przez takiego Misiaczka z Białego czy tzw WOT - prywatną armię maciara - gdzie oni są jak ich społeczeństwo potrzebuje ?? co ? - 60 żołnierzy na setki tysięcy hektarów - weź mnie koleś nie rozśmieszaj
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    7
    rytel43(2017-08-16)
Reklama