UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • PORAŻKA NIECH SIEDZĄ W KOSZARACH I ZBIJAJĄ BĄKI nieroby i ludzie bez sensu i celu w swoim życiu dobrze że tam siedzą i kobiety HAHAHAHHAHAHHAHHAHHAHHA kobiety nas bronią masakra Putin bój się nasze kobiety cię dopadną HAHAHAHAHHAHHAHAHA jako były żołnierz powiem jedno niech siedzą za murami swoich kibli zwanych koszarami i aby za dużo pieniędzy na tą nędze nie szło bo po prostu jej szkoda lepiej wydać na modernizację szkół przedszkoli lub infrastruktury miejskiej PORAŻKA złom z demobilu kilka czołgów samoloty za złotówkę w Malborku z czego 18 sztuk a 4 latające bo reszta zawsze nie sprawna hahahahahaha samoloty z OFSET za zeta no i na tym nasza Armia się kończy aby z Elbląga pomników nie usuwali bo nie będzie czym walczyć taka prawda o tej armii po prostu duże dzieci bawią się w indian kiedyś psychiatra teraz psychol stoi na ich czele hahahhahaahaahahahahaha
  • Gosciu...z twojego pisania widac ze masz ogromny problem z soba ! Powinienes iść.do psychiatry po porade .bo widze że.swoim pisaniem chcesz zaistniec w srodowisku swoim .ale ja przypomne ci .ze gdybys musiał. stanoc nawet w obronie swojej.rodziny to bys polegl ..bo nie wiesz co z czym. ..i radze ci poczytaj historie .bo gdybysmy mieli takich jak ty w 1920to bysmy napewno nie wygrali tej wojny...Zal mi ciebie bo jeszcze krotko zyjesz na tym swiecie aby móc zabierac glos
  • właśnie - poczytaj historię - tam jest jak byk napisane że Piłsudski spierdzielił z pola walki ale polski rząd to zataił by nie wprowadzać paniki w armii i żeby morali nie osłabiać - taka prawda - jedna wojenka wygrana - a gdzie 1939 i 1945 co ? polski rząd spierdzielił do UK - i ten też ucieknie jak się zakotłuje - po to sobie samoloty kupili - hahah - ja osobiście za czubów z W-wy karku nadstawiać nie będę i jeszcze ruskim flachę postawię
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    kler4kler(2017-08-17)
Reklama