UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • niekoniecznie, mogła pęknąć opona lub zblokował się hamulec, a co do prędkości to polacy są prawdziwymi kozakami, wyprzedzają nawet po to by 10 metrów przed światłami stanąc na czerwonym przede mną. .. czasami mam chęć wysiąść i dać takiemu w pysk, o trasie na Gdańsk nie wspomnę bo tam to już wariatkowo zupełne, nic tylko stać na poboczu i za snajpera robić, jakby tak odstrzelił trochę piratów byłoby bezpieczniej. Z drugiej mańki jakby policja płaciła za filomy z fotorejestratorów zarabiałbym więcej niż prezes Orlenu hhehehe, i napiszę więcej, nie miałbym skrupułów, nie raz jadąc z dzieckiem byłem wyprzedzany w takich okolicznościach że włos się na głowie jeżył, debilizm, egoizm, cwaniactwo oraz chamstwo to cechuje przeważającą część kierowców.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    47
    8
    ..sabbath..(2015-03-19)
  • Ty sabath, przez takich głupio mądrych jak ty jest tyle wypadków. Cwaniaczysz i wiesz wszystko lepiej. Jak ci się nie spieszy to puść tego co cię wyprzedza a nie stwarzasz problemy i robisz za społecznika.
  • właśnie chciałem rzec, że winą obarczają pewnie Ciebie bo jedziesz 90 km/h a to za wolno - jesteś zawalidrogą, a ciągła jest namalowana tak sobie, a pobocze jest po to byś ich puścił a nie dla pieszych rowerzystów itp. od taka Polska na drodze. Nie to, że ja jestem święty i jeżdżę wolno, ale. .. się zastanawiam nad każdym manewrem i nie przerzucam winy na kogoś gdy ewidentnie ja zawiniłem.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    okoniowaty(2015-03-20)
Reklama