UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • WOŚP gra już 33 lata Osiągnęła wiek chrystusowy i stała się polską zimową tradycją narodową. Boże Narodzenie, Trzech króli i WOŚP. Będzie grać do końca świata i jeden dzień dłużej. Do końca świata i jeden dzień dłużej będzie grać przy akompaniamencie wrzasków -melon, milioner, resortowe dziecko, dziecko szatana co młodzież deprawuje itd. WOŚP stała się tradycją narodową i to boli wrogów rekrutujących się głównie ze skrajnej prawicy i skrajnych środowisk kościelnych.
  • MariuszLewandowski-Fc @Czy - Mój drogi manipulujesz. Przez wiele lat uważałem WOŚP za fajną zabawę organizowaną przez fajnego człowiek a potem przeczytałem uzasadnienie wyroku WOŚP vs Wielgucki i niestety okazało się że Owsiak i jego środowisko zrobiło sobie z działalności społęcznej prywatną firmą na dokladkę "zblatowali " się z politykami obecnej KO których uważam za środowisko mniej zdemoralizowane niż PIS ale niewiele ponieważ nadal tolerują łajdactwa z Magdalenki i sami czerpią pełną dłonią z kasy Państwa. Dokładnie to samie z WOŚP - zamienia ludzką życzliwość w prywatne wypłaty zupełnie jak ESWIP i dynastia Jachimowiczów - te same początki ta sama degręgolada ideałów i ten sam mechanizm - przy okazji słusznych działał uwić sobie własne gniazdko. I nie mam o to pretensje do Owsiaka że za pracę chce wynagrodzenie - tylko że jak się bierze za coś kasę to się jest menagerem a nie społecznikiem a to oznacza że stosuje się wobec takich ludzi zupełnie inne kryteria. Caritas przeznacza na pomoc ponad 90% zebranych kwot a WOŚP około 60% wykładając prawie 30 na wszelkie formy promocji czy agitacji politycznej na rzecz polityków. To boli najbardziej - oszukiwanie ludzi i wyciąganie z ich kieszeni kasy wydawanej na zupełnie inne cele niż to się publicznie podaje - co gorsza dzieje się to zgodnie z prawem.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2026-01-15)
  • @Czy - Wspieram WOŚP po tym jak media donoszą jak starsi ludzie przepisują swoje majątki Rydzykowi nie zostawiając swoim najbliższym w spadku ani grosza. Nie wszyscy wiedzą jednak, że niektóre emerytki przekazały o. Rydzykowi swoje mieszkania i grunty. Rydzyk ma i nikomu nie odda a tak przynajmniej Owsiak kupi sprzęt dla chorych i umierających ludzi czyli dla nas wszystkich Polaków.
Reklama