UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Sami sobie robią opinię Ukraińcy w Polsce, tylko roszczenia i nasze pln y im w głowie a szacunku zero. Od kiedy jeden napisał na zakurzonym słupie w pracy "polacy to głupki" oczywiście swoją cyrylicą, nie mam do ukraińców szacunku, ale też nie pałam nienawiścią. Moim zdaniem nie powinien siedzieć w naszym więzieniu za nasze podatki, powinien dostać wysoką grzywnę i nakaz opusczenia kraju - skoro mu barwy nie odpowiadają.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    25
    5
    Tomasz 85(2019-07-23)
  • A ja chętnie zobaczyłbym go w polskim więzieniu . i żeby koniecznie dzielił celę tylko z polskimi karkami i żeby dowiedzieli się, za co siedzi.
  • @Tomasz 85 - Oczywiście więzienie nic tu nie zmieni według mnie sprawiedliwy i niezależny sędzia powinien dowalić surową karę pieniężną na rzecz np szpitala czy coś takiego i zakaz wjazdu na zawsze, przypominam jednocześnie że są kraje na świecie gdzie można stracić nawet głowę za taki czyn antypaństwowy, i są to kraje bardzo cywilizowane i bogate tylko kulturowo inne niż europka. Kiedyś była sprawa niemca który pijany znieważył pomnik króla w Tajlandii i groził mu wielki wyrok. Wniosek : nie pajacuj, szanuj kraj do którego jedziesz jaki by nie był a jak ci sie nie podoba to nie jedz tam i tyle.
Reklama