UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ludzie musimy przetrwać te kataklizmy jeszcze tylko kilka dni !!!! 6 sierpnia obudzimy się w nowej Polsce. Nowy prezydent obroni nas przed powodziami, suszą, gradobiciem i huraganami. Wytrwamy jeszcze te kilka dni..... Myślę, że ta powódź to taki sprawdzian dla nas, już nie długo nadejdzie nasz błogosławiony prezydent. Wszak na tych terenach Markusy i okolice miał najwięcej głosów, on nas uratuje od niedoli.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    18
    27
    6 sierpnia(2025-07-31)
  • @6 sierpnia - Hahahahahah PIS-PO czylibtzw POPIS to jedna antypolska ekipa.
    6
    10
    Ghdufufjdj(2025-08-01)
  • @6 sierpnia - Ten co zamienił bur... el na pałac? Jedyne co uratuje to swoich kolesi przed więzieniem. Ostatnio kibice Lecha wywiesili w Gdańsku transparent: "Lech Poznań pamięta wpie... d... l od prezydenta". I to by było tyle z kwalifikacji tego sługi narodu.
    9
    5
    Maniek Melancholik(2025-08-01)
  • @6 sierpnia - Wiem że to ironia, ale i tak wkurza mnie jak to czytam. Brawo dobra robota :)
  • @Maniek Melancholik - Wałęsa ułaskawił szefów mafii pruszkowskiej. Komorowski też ma sporo za uszami w tym zakresie. Na razie to politykom PO by się przydał ich prezydent. Gałkowski, Nowak i wielu innych modliło się by wygrał Rafał, a tu gong od lodu i 5 lat za kratami.
  • @6 sierpnia - Prowokacja, ale rzeczywiście może to być początek normalnej Polski. Za dwa lata, a może wcześniej, nowy rząd.
Reklama