UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Mieszkałem w Olsztynie 20 lat, potem niestety przeprowadziłem się do Elbląga, mieszkam tu już 28lat. Były to miasta porównywalne z lekkim wskazaniem na Olsztyn, teraz Olsztyn przewyższa Elbląg 3-4 razy pod każdym względem. Byłem w Olsztynie w ostatni weekend stare miasto nie do poznanie mnóstwo gości, turystów, restauracji, kawiarni punktów usługowych. W Elblągu cisza i spokój nic się nie dzieje, cicha spokojna mieścina. Tu brak ludzi którzy mają jakąś wizję tego miasta, Olsztyn miał zawsze dwie wyższe uczelnie, część z nich rządzi tym miastem rozwija je, a u nas urzędnicy których jedyną pracą jest to aby utrzymać się na stołkach ewentualnie awansować na lepszy stołek, a przecież Elbląg ma swoje atuty ale nic z tego nie wynika.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    Jan Kowalski(2026-08-16)
  • MariuszLewandowski-Fc @Jan Kowalski - Rozwój turystyki to zadanie przedsiębiorców. Elbląg przez 20 lat był pod rządami zorganizowanej grupy przestępców ze skarbówki nastawionych na niszczenie firm z Elbląga. Duet Lango - Orłowski to patologia która realizowała zadanie likwidowanie firm żeby firmy z Olsztyna miały nowe rynki zbytu. Wypychali kontrolami dywanowymi siedziby większych firm co obniża nasze dochody z CIT-u. W Elblągu mamy dwie wyższe uczelnie ale środowisko akademickie na kolana nie powala. Stan obecny to wykorzystanie tych atutów - bez niego bylibyśmu już sołectwem...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2026-08-16)
Reklama