UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Portel często pisze, że w Elblągu się dużo buduje modernizuje etc. Ale w sumie to z nowości mamy "stare" zielone tarasy chyba już prawie 6 lat. O "Porto 55" słyszę ze 3 lata i dalej nic nie wiadomo, rozbudowa CH Ogrody też idzie okrężną ścieżką, firmę projektową poznałem 3 lata temu-jak do tej pory nic się nie ruszyło, a "siódemka" no cóż miło słyszeć że się dogadali z GDDKiA - szczerze powątpiewam. Reasumując daję ocenę ndst, nic się nie wydarzyło. Dużo jeżdżę zawodowo i patrzę na inne miasta. Niestety - nie zmieniam zdania Elbląg to dość duża wieś, rozwój jest znikomy. Porównując liczbę mieszkańców, Elbląg jest podobnym miastem do Płocka, lecz patrząc na stopień rozwoju to niestety jest Warszawa kontra New York. Proszę tylko o to, żeby nasza władza wzięła się do pracy. .. .efektywnej Nie jestem partyjny a nawet anty polityczny, lecz w związku ze zbliżającymi się wyborami apeluję, do elblążan głównie, że warto się zastanowić czego oczekujemy po wyborach. Ja wiem, że oczekuję zmian głosuję na Palikota. Wiem, że nie każdy w jego partii jest tak doświadczony w biznesie i inteligentny jak Janusz - a szkoda. Sądzę jednak, że jego "świeża" krew rozbije ten cały zastój w naszym rządzie. Politycy przede wszystkim będą ponosić konsekwencje za swoje działanie i w końcu zaczną się starać.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    zieloneqq(2011-10-07)
  • przenieś się do biłgoraju jak ci Tu źle i będziesz miał bliżej do palikota w dupę całować.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    Antrykot(2014-08-23)
Reklama