UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
  • ZDROWA POLSKA ŻYWNOŚĆ - To wszystko jest śmiechu warte i jak słyszę to w telewizji to od razu szlak mnie trafia. Jak długo jeszcze te oszczerstwa będzie wypowiadał np: minister rolnictwa ? Zdrowa to ona jest może na papierku albo w telewizyjnym beblaniu !!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    1
    krewzalewa(2014-06-29)
  • ktos zaraz po tragedii napisal w pierwszym komentarzu ICC Sery i co mial racje? trzeba bylo odrazu ich skontrolowac a nie tracic nasze pieniadze
  • czytając komentarze wydaje się ze część osób na tym forum to zwyczajni idioci. Tartare jest produkowany 600 km od Pasłęka... Co ICC dodaje do serów? Proszę przeczytać skład aby sie dowiedzieć. W przeciwieństwie do innych mleczarni nie ma tam ani saletry, ani lizozymu. Chemia która powszechnie wykorzystuja polskie mleczarnie używana jest do czyszczenia instalacji( mleko zawiera bakterie które najnormalniej w świecie ulegają rozkładowi) abyście sie brzydko mówiąc nie posrali jedząc produkty mleczne
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    10
    z branży (2014-06-29)
  • jeśli to oni sprawa jest prosta!2 razy w roku zmusić ich do zarybienia rzeki nie tylko na papierku, ale pod ścisła kontrolą!!!i tak przez 10 lat!!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    0
    WĘDKARZ!(2014-06-29)
  • Te z branży idiota to z Ciebie, jak większość z tej profesji uważacie, że motłoch na niczym się nie zna i wszystko zeżre, a środowisko może poczekać w imię zysku. Serwatka, amoniak, awaria lini ze śmietaną, co jeszcze wypeprzycie do wody, aby obniżyć sobie koszty i zwiększyć pensyjki zarządu. Poczytaj sobie Baranie na stronie tych łgarzy z ICC, że serek Tartare to ich produkt, a potem wyzywaj Matole.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    1
    ZenonPrawda(2014-06-29)
  • Dla ścisłości Grupa Soparind Bongrain z Normandi jest właścicielem ICC Sery Pasłęk. Wspomniany serek produkuje inna życzliwsza środowisku mleczarnia tej grupy kapitałowej.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    1
    Znafca(2014-06-29)
  • ale czym zatruła mleczarnia ryby? okej amoniak jest toksyczny i się rozpuszcza w wodzie i jest wykorzystywany w urzadzeniach chłodniczych w mleczarni, czy stwierdzono w wodzie podwyzszony jon amonowy?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    mrgonzo(2014-06-29)
  • Zastanawiam się tylko dlaczego większość osób zwie nasz rezerwat " DRUZNO" , przecież odkąd pamiętam zwie się on " DRUŻNO" cholera jasna !! przez " Ż" a nie " Z" . Piszący artykuły oraz ci wszyscy którzy tak zwą nasze DRUŻNO są jakimiś niedouczonymi ANALFABETAMI. Dla ułatwienia pisząc ten artykuł Panie/ni " RG" mógł Pan zobaczyć przykładowo na GOOGLE MAPY, jak nasz rezerwat nazywa się poprawnie !!! po prostu ŻAL.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    4
    Ktoś_44(2014-06-30)
  • Poprawna nazwa to jezioro Druzno, a nie Drużno. Choć trudno w to uwierzyć, ale Google się myli. Pozdrawiamy
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    1
    Redakcja(2014-06-30)
  • zamiast nakładać wielkie kary lepiej zmusić do zarybienia rzeki i jeziora taką ilością ryb jaka została zatruta oraz do zbudowania oczyszczalni ścieków dla całej okolicy pod groźbą zamknięcia zakładu
  • Do ZenonPrawda: Jesteś namacalnym potwierdzeniem mojego poprzedniego postu :) Byłem na stronie internetowej tej firmy. .. Serwatkę to oni suszą a nie wylewają, a informacji o Tartare nie znalazłem. .. Wg oficjalnych informacji śmietana trafiła do oczyszczalni a nie bezpośrednio do rzeki, a poza tym od śmietany ryby nie padają. .Nie masz argumentów więc poczekaj na wyrok prokuratury
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    4
    zbranży(2014-06-30)
  • tartare jest produkowany w Głubczycach w drugim końcu kraju
Reklama