UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A co z droga miedzy Elblagiem a Malborkiem? Kiedy budowa nowej szerokiej dwupasmowej drogi z Elblaga do Węzła Swarozyn? Póki co KOwcy tylko skladaja puste obietnice jak budowa nowej lini kolejowej, lotnisko, tusk nawet obiecal kosmodrom a nie zdazyl przez ponad 1000 dni zrealizowac 100 konkretow na 100 pierwszych dni.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    13
    Jawamwójtaniewybierałem.(2026-09-09)
  • @Jawamwójtaniewybierałem. - W Twojej pustej głowie urodziła się ekspresowa do Swarożyna. Wyściubić nos za miasto zobaczysz czy DK22 zrobiona czy nie. Ostatni niedotykany odcinek = przetarg Królewo - granica miasta Malbork rozpisany dziesięć ofert wpłynęło chętnych i budżetu nie brakuje.
  • @Jawamwójtaniewybierałem. - Ta szeroka droga będzie gotowa jak Izery zjadą z linii produkcyjnych. Kosmodrom to chyba wybudowane CKP za poprzedników. Masz już tani prąd z polskiego węgla z elektrowni ostrołęckiej, potem kolejny obiecywał obniżkę rachunków o jedną trzecią?
  • @Jawamwójtaniewybierałem. - PIS-u się zapytaj :-))))))))))))))))))
    8
    1
    mustafa(2026-09-09)
  • @Jawamwójtaniewybierałem. - a dzisiaj nie płaczesz że twoj"post"został zablokowany?wracaj na info-stęsknili sie za toba
    2
    0
    chester(2026-09-09)
  • @Jawamwójtaniewybierałem. - Zobacz ile pis zostawił po sobie bilonów długów które teraz trzeba spłacać, a potem się wypowiadaj. Z pustego i Salomon nie naleje.
  • @Jawamwójtaniewybierałem. - Tą obietnicę sobie uroiłeś. Dwupasmówka do Swarożyna.
  • @Jawamwójtaniewybierałem. - Dla ciebie wystarczy czołganie rowem, obok drogi.
Reklama