UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Byłem tam i widziałem na własne oczy. Wygląda dobrze. Ul. Wapienna będzie przeżywała ruch jakiego nigdy w swojej historii nie przeżywała pomiędzy ul. Warszawską i Zamkową. Trochę współczuję mieszkańcom - na pocieszenie dostali asfalt. Myślę, że kamienica na rogu Wapiennej i Zamkowej może ucierpieć na tak wzmożonym ruchu kołowym. Gdybym był jej mieszkańcem zinwentaryzowałbym już teraz rysy i pęknięci na ścianach zewnętrznych i zobaczył, czy nie uległy powiększeniu po kilku miesiącach. Ogólnie to teren ulic Tamka i Zamkowej okazuje się bardzo atrakcyjny przestrzennie. nadal jednak pozostaje nierozwiązany temat podtopień w efekcie zjawiska tzw. cofki. Jak przeżyją to budowane przy bulwarze Zygmunta Augusta kamienice - czas pokarze. Czy przejdą próbę jak Elzam-Tower?
  • To nie prezent dla mieszkańców. Tam były dziury i trzeba było to naprawić skoro będzie tam tak potężny ruch. To miękki asfalt, gdyż jest cięli to się topi, raczej taki tymczasowy. A zresztą po remoncie i tak ulica znowu będzie dziurawa.
Reklama