UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Patrząc na to jak duży ruch odbywa się na istniejącym moście nie wyobrażam sobie, żeby te dwa mosty go zastąpiły. Pamiętajmy, że do mostów tymczasowych trzeba jeszcze dojechać co nie będzie przebiegało tak łatwo. Do tego czy te konstrukcje wytrzymają takie natężenie ruchu ? Ten budowany most tak, ale czy most niski ? Myślę, że zastosowana tam nawierzchnia podda się już zimą, bo po prostu nie jest do tego przystosowana. Pamiętajmy, że objazd będzie dodatkowo w okresie zimowym, co z odśnieżaniem tych obiektów ? Ale może się nie znam.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    0
    Budowlaniec startej szkoły(2026-08-22)
  • @Budowlaniec startej szkoły - Ja nawet nie chcę myśleć co to będzie od września, jak dostaniemy się na Warszawską do pracy, jak z niej wrócimy, co z komunikacją miejską? kierowcy linii 12 nic nie wiedzą, jakiś totalny chaos - kto nad tym panuje? Jak będzie wyglądał wjazd do miasta od strony mostu UE ? czy zostanie ta strona uprzywilejowana ? bo jak tak zostanie jak jest teraz to browarna będzie jechać a na moście będzie korek aż do obwodnicy..... To miasto nie ma gospodarza z prawdziwego zdarzenia... przykre
Reklama