UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ja czekam na dzień człowieka beż psiego łajna i szczekania w klatce po nocach jesteśmy niewolnikami psów i toniemy w psim łajnie
  • Prosze spojrzec jakie lajno zostawiaja Homo Sapiens. Czlowiek myslacy. Nie raz sie widzi jak ludzie gorsze sprawy robia i to nie tylko na trawie. A i tak pies czy kot jak i inne zwierze nie jest niczemu winne, tylko jego wlasciciel, wiec wracajac do poczatku CZLOWIEK taki jak Ty Gosc, ja i inni Ludzie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    1
    craffter(2015-04-23)
  • craffter skąd twoja napaść na ten wpis bez podpisu, przecież on/a domaga się tego samego co ty tylko innymi słowami.
  • Hen 33 to nie jest napaść. Tylko nie rozumie dlaczego nie zwrócimy uwagi właścicielom, tylko wylewamy złość w sieci zamiast cieszyć się " Przyjaciółmi Mniejszymi" którzy także potrzebują miłości. Nie wiem kim jest " Gość " ale jest na pewno Ojcem, Dziadkiem, ,Dzieckiem, który także ma swoje świętocraffter.
    1
    0
    craffter(2015-04-23)
  • Przestań czekać, zacznij działać, żeby taki dzień dostać! Hejtowanie na portelu raczej nie zmieni 'status quo'. .. Otwórz drzwi, opierdziel kogoś, wezwij policję - po prostu coś zrób!
    0
    0
    mampsyidziwnychsasiadow(2015-04-25)
Reklama