UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Smutny koniec ale taki jest sport i trzeba umieć się pogodzić z tym. Wieszanie psów i oczernianie wszystkich nigdy nie idzie w parze z pozytywnym nastawieniem, przeciwnie sami sobie na własne życzenie zbudowano pesymizm, odbierając to co w nas ostateczne nadzieję ! Piłka nożna jest pięknym futbolem kiedy posiadamy kulturę kibicowania i szacunek dla rywala... nie byłem na meczu Olimpii już że 25 lat ale śledzę rozgrywki ligowe i jest żal że nawet tu artykułem celowo się dołuje wszystko i wszystkich, potem przechodzi to na nienawiść w komentarzach i na boisku. Czy prawdziwy kibic nie powinien być wierny także przy porażkach, czy właśnie podczas tego spotkania z najlepszym zespołem nie powinniście być razem z Olimpią ? Szacunku trochę bo każdy następny piłkarz, trener czy prezes będzie dołowany bez wiary w zwycięstwo ! Niech wygra dobro nad złem to i Olimpia wygra ten mecz !
  • Powinienem Tobie napisać, jako kibic, który nie był na meczu przez ostatni miesiąc To przyjdź i wspieraj, tak jak napisałeś, tyle że ciężko będzie na to patrzeć, chociaż jest pewna nadzieja, można zarobić u buka, bo nie takie kolejki cudów się zdarzały w polskiej piłce i na to liczę Pozdrawiam
Reklama