UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Męska honorowa decyzja BRAWO! Tu cytuje "... Mam wrażenie, że zostałem „naznaczony" politycznie z obozem poprzedniej władzy w Polsce, co nie wszystkim się podoba. Ja się z tą polityczną łatką nie zgadzam, uważam, że jestem apolityczny. Ale jeżeli utożsamianie mnie z takim, a nie innym obozem politycznym ma być przeszkodą w funkcjonowaniu i rozwoju Olimpii, to rezygnuję... ".
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    58
    4
    Dariusz B.(2025-01-30)
  • @Dariusz B. - "Chcialbym podziękować władzom miasta i prezydentowi za wsparcie i zainteresowanie przyszłością klubu". ja z tym stwierdzeniem mam problem. nie słyszałem żeby miasto pomagało wystarczająco klubowi mimo mając największy budżet w historii ponad 1 mld zł. Władzę miasta zawsze mówiły ze będą pomagać wspierać grupy młodzieżowe i juniorskie klubu. Wiec dlaczego nie pomogły w finansowaniu rozgrywek Centralnej Ligi Juniorów. Prezes odchodzi godnie nie chcąc rzucać kłód pod nogi nowemu zarządowi klubu w walce z tym układem w Ratuszu. życzę powodzenia nowym władzom w rozwoju klubu. jk
  • MariuszLewandowski-Fc Miasta bez przemysłu nie stać na sponsorowanie wszystkiego. Koncern "Wójcik" też nie udźwignie wszystkiego a Kibiców jakoś przy renowacji obiektu nie widziałam, ,, Pomysł połączenia z "Concordią" był nawet przyjęty tyle że go nie zrealizowano... Nie stać nasz na "zakup" kopaczy więc musimy ich sobie wychować... Poseł Śliwka nie pomógł Klubowi kiedy mógł a pomógł wydać dwa miliony na zakup fermy z miodownią dla "Dumnych z Elbląga" No bez żartów proszę - gadać tak robić nie.... tak to się tego klubu nie zbuduje, ,, ,
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    6
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-31)
Reklama