UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • "puściły nerwy"..... i to jest powód, żeby bić? Wstyd OSP Łęcze
  • @#nn - Jak był natrętny i mógł zginąć w pożarze taki reporter to taki cios uratował mu życie. Brawo dla strażaka który narażając swoje zdrowie i życie uratował je innemu człowiekowi w tym przypadku.
  • @#nn - Tak
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    Oczywiście, że tak(2025-10-29)
  • @#nn - Jaki to wstyd uderzyć dziennikarza tvn? Taki to order dostanie albo miejsce na liście w następnych wyborach
    3
    1
    Taka religia(2025-10-30)
  • @Taka religia - Historia elblonga zna taki przypadek. Przed ostatnimi wyborami w sieci był popularny film jak kandydat na radnego bije leżącego. Elblonscy pisowcy go pokochali i wybrali
    4
    1
    Elblong lubi to(2025-10-30)
  • MariuszLewandowski-Fc @Elblong lubi to - Mój drogi debilizm polityczny to coś jak dawnej mawiałem Haidi Broniara poskręcanie mózgu. Dzięki łajdactwu tam zwanych "elit" gość zamiast trafić za kraty ma stanowić Wzór Cnót dla młodzieży popierany przez katechetkę. Kościół w Elblągu stoczył się na dno i nominacja nowego "Biskupa" jest kolejnym tego dowodem. Mamy w tym mieście zorganizowaną grupę łajdaków którzy cynicznie łamią zasady które głoszą to cała klasa szmondaków. Szkoda że to Moje Miasto ale ja zrobiłem co mogłem. Widać mogłem za mało - na głupotę sposoby nie znam. Ania na własną ani na cudzą.... Życie
    1
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-10-30)
Reklama