UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • i dobrze im tak. Powinni mocno oberwać. Raz dostałem mandat za palenie 10m od pustego przystanku autobusowego bo nadgorliwcy stwierdzili, ze minimum to 15m. Wuj z nimi.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    0
    kkkkk1(2026-01-17)
  • MariuszLewandowski-Fc @kkkkk1 - Akurat za to powinni karać mówię to jako osoba niepaląca bo mi to przeszkadza. I nie powinni oberwać - powinni spokojnie tego Pana wylegitymować lub pouczyć bez legitymowania... Dostałem informacje że to osoba niepełnosprawna intelektualnie. O ile to prawda to mamy tu zupełnie inną sytuacje niż pisze Pan Redaktor. To może nosić znamiona pastwienia się nad osobą intelektualnie niewydolną a to już czystej wody łajdactwo....
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2026-01-17)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Jeśli ci przeszkadza moje palenie to mi przeszkadza twój samochód którym jeździsz i trujesz mnie i wszystko wokół 100 razy bardziej niż głupie papierosy. I mówię to jako osoba która nie ma auta i nigdy nie miała.
    0
    0
    kkkkk1(2026-01-17)
  • MariuszLewandowski-Fc @kkkkk1 - Absolutnie to rozumiem ale na razie tak zwana większość wybrała zakaz palenia i dlatego dostałeś mandat. Jak na ironię kilka tygodni temu zrobiłem Straży Miejskiej dokładnie na tym przejściu prowokacje dziennikarską żeby zobaczyć jak się zachowają - nawet nawet - ponieważ szedłem na rozmowę w Komendantem dzielny patrol nie próbował mnie spacyfikować i grzecznie poczekali aż skończę rozmowę z szefem po czym wręczyli mi mandat który przyjąłem Wtedy zachowali się bardzo poprawnie i wręcz wzorcowo poza detalami z ogólnej części KW kóre pominęli przed propozycją mandatu co dowodziło że nie znają swoich podstawowych obowiązków z części ogólnej kodeku wykroczeń. Ale to moim zdaniem zaniedbanie Komendanta podobnie jak żenująco niska zdolność do obezwładnienie zatrzymywanego z zupełnym pominięciem kajdanek które jak rozumiem noszą dla ozdoby czy tonfy która prawidłowo użyta do podcięcia stawu kolanowego choćby zakończyłaby szarpaninę w dwie sekundy. A co co demokracji to chyba obaj się zgodzimy że zakaz picia piwa w parku jest kretyński i mówię to jako osoba w zasadzie nie pijąca piwa.
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2026-01-18)
Reklama